Cristina, 25 de ani – Adora calatoriile, nu-i place shopping–ul

R: Salut, Cristina, cum te simți astăzi?

C: Un pic obosită, dar am băut o cafea. Abia ieri am ajuns în țară.

R: Dar unde ai fost?

C: Am mers pe o insulă în Italia cu prietenul meu. Am tot strâns bani amândoi și într-o lună de muncă ne-am făcut destui încât să stăm 5 zile la all included.

R: Chiar atât de mult câștigi?

C: Haha! Se poate și mai bine, dar eu am propriul meu stil de a face videochat în studio. Îmi place să fiu creativă. Dar eu zic că mă descurc destul de bine, mai ales că lucrez de jumătate de an în domeniul videochat –ului în Iasi.

R: Cum ți se par studio –urile de videochat în Iasi?

C: Sunt foarte profesioniste. Atât studio-ul cât și auxiliarele spre exemplu luminile sau cosmeticele pe care le folosim de la studio. Dar în primul rând vreau să zic că oamenii sunt foarte ok. Cel puțin în studio – ul de videochat unde lucrez eu, am avut noroc de un manager de milioane și traineri dintre cei mai carismatici. Spre deosebire de alte orașe, în Iasi, condițiile sunt mult mai bune.

R: Cam ce salariu ai?

C: Păi variază în funcție de ce cât îmi propun să lucrez. Plus că mai sunt și bonusurile. Nu există o sumă exactă, dar te pot asigura că nici o colegă din acest studio de videochat nu câștigă mai puțin decât două salarii la un job normal cu jumătate din efort și timp. Așa mi-am putut permite să merg în mini vacanța mea în Italia. Mie îmi place foarte mult să călătoresc și în afară de îngrijirea corpului și sănătății, majoritatea banilor îi cheltui pe călătorii. Nu-mi place shopping – ul spre exemplu. Întotdeauna îmi fac o listă și nu petrec mai mult de 1 oră la shopping.

R: Dacă ai lua-o de la început ce ai schimba?

C: Sincer, aș merge din prima la interviu la studio. Eu am luat contact cu studio-ul și am tot vorbit, dar abia dupa 3 luni m-am angajat pentru că nu eram sigură de acest job. Dar imediat ce am fost la interviu, m-am convins! Era exact ceea ce căutam! Program flexibil, job în care mă pot dezvolta și venit care să-mi permită să călătoresc.

R: Ai mai vrea să adaugi ceva?

C: Aș dori să le mulțumesc colegelor de la studio care au avut răbdare cu mine, chiar dacă eu am fost foarte indecisă și managerului, care mi-a dat întotdeauna banii la timp!

R: Mulțumim, Cristina!