Salut, probabil te afli în aceeași situație ca mine acum 3 ani când încercam să găsesc cât mai multe informații despre videochat Iasi. Știu, nu e foarte ușor, mai ales că foarte mulți oameni își exprimă părerile cu privire la videochat fără să știe nimic despre acest subiect. Lumea zice că ba videochat – ul este ceva de evitat, ba că promisiunile nu sunt ținute, dar să știi că nu e deloc așa.

Știai că într-un studio videochat Iasi, cel mai mult conteaza creativitatea si modul cum comunici? Ce inseamna asta, mai exact? Inseamna ca trebuie sa fii capabila sa te adaptezi la interlocutor, dar totusi sa reusesti sa-ti mentii personalitatea asa cum e ea, cu conditia de a nu ofensa interlocutorul. Nu e foarte greu, dar la inceput pare dificil de realizat. Ghici ce? Nu este!

Inainte sa ma apuc sa fac videochat citisem foarte multe carti si cand am inceput mi-a mers foarte usor pentru ca excelam la conversatii si reuseam sa gasesc tot timpul un subiect interesant de vorbit. Apoi mi-am folosit creativitatea si am inceput sa ma imbrac in asa fel incat sa atrag atentia, dar sa nu sar in ochi.

Cand stii ce sa faci totul iti vine foarte usor si eu stiu mai bine ca toata lumea acest lucru, mai ales ca am vost nevoita sa-l stiu de la bun inceput cand am citit despre anuntul cu angajari videochat iasi.

Un alt lucru pe care sunt sigura ca nu-l stii este ca atunci cand faci videochat nu trebuie sa te bazezi doar pe fizic si doar pe haine, ci trebuie sa aduc alte elemente in joc cum ar fi umorul, jocurile conversationale si poti chiar sa intrebi despre viata personala a interlocutorului.

In studioul de videochat Iasi unde lucrez eu, m-am dezvoltat atat de bine, incat am inceput sa castig mult mai mult decat ma asteptam la inceput si de aceea am reusit sa-mi cumpar chiar si o masina, chiar daca e din 2009. Acum, de la volan, inteleg de ce sunt impotriva cei care nu stiu prea multe lucruri despre videochat: pentru ca ei nu sunt la volan!