Cine nu si-ar dori sa poata sa-si impartaseasca trairile, gandurile cu o persoana care isi dedica timpul pentru tine, cum sunt modelele de videochat. Va fi prezenta in viata ta si ii vei oferi sansa sa-ti induca o stare placuta.

Modelele de videochat trebuie sa fie deschise catre noutate, sa inteleaga nevoile interlocutorului si sa creeze o relatie speciala bazata pe comunicare. Este de preferat sa-ti cunosti partenerul de conversatie pentru a putea sa fii eficienta si dorita.  Pornind de la ideea ca trebuie sa stii care sunt diferentele dintre modul de comunicare a barbatilor si al femeilor, vei putea stabili un mod eficace care te ajuta sa poti intelege culturi diferite.

Diferentele de gen sunt in continua schimbare, iar comunicarea depinde si de context. De preferat este ca stilul tau sa fie flexibil, cameleonic, sa te poti adapta la situatie si persoana. Evident vei adauga mister cu ajutorul unei vestimentatii deosebite si sexy.

Barbatii cauta sa rezolve problemele si sa stabileasca o ierarhie, in schimb femeile sunt inclinate sa guverneze intimitatea, distanta si sa pastreze o continuitate a relatiilor stabilite. Suntem influentati de comportamentul celorlalti si a avea o conversatie simpla nu mai este deloc la indemana.

In domeniul videochatului, daca vei putea recunoaste diversele stiluri de comunicare si sa intelegi factorii care stau la baza ei, va fi capabila sa conversezi mai usor cu persoana pentru care iti dedici timpul. Este de dorit sa fii echilibrata in modul in care vorbesti, te expui si iti regizezi personajul pe care-l vei juca in fata camerei.

Aminteste-ti ca barbatii si femeile au moduri diferite de a vorbi si a stabili o relatie, fie si ea virtuala, de aceea trebuie sa iti intelegi partenerul de conversatie si sa-i oferi motive sa fii tu cea care ii poate darui clipele care sa-i motiveze comportamentul. De cele mai multe ori cealalta persoana vrea sa fie inteleasa, cauta sa-si implineasca o dorinta ascunsa, vrea sa se simta bine si tu ai sansa sa iti folosesti atractivitatea si talentul pentru a da frau liber imaginatiei fapt ce te ajuta sa devii un model de succes in videochat.

Modelele ar face bine sa puna intrebari specifice, sa respecte tacerea, sa tina cont de partea emotionala a oamenilor, in general, sa nu vorbesca cu ei si sa se opreasca atunci cand apare o situatie neasteptata, sa fie directa si sa profite de competentele lor.

In cele din urma, in videochatul din Iasi si nu numai, una dintre regulile cele mai eficiente pentru a deschide inima omului: atingeti-l. Da, ii poti atinge imaginatia, trairile, dorintele prin modul in care reusesti sa satisfaci acele dorinte pe care le poti afla doar printr-o conversatie eficienta.

Pentru mai multe informatii vezi si celelalte articole din pagina de blog sau ne poti contacta utilizand formularul din pagina de contact.