Andreea, 25 de ani, model in videochat Iasi, si trainer part-time

R: Buna Andreea! Superba rochia!

A: Buna. Multumesc! Am primit-o cadou.

R: Stii despre blogul nostru, nu-i asa?

A: Desigur! Colegele mele au cate un articol- doua publicate pe blog.

R: Ei bine, atunci am vrea sa stii ca cititoarele noastre sunt interesate recent de povestea fetelor care lucreaza in videochat Iasi.

A: Povestea lor inainte sau dupa ce au intrat in domeniul videochat –ului?

R: Aici nu au fost prea clare. Uite, ai vrea sa ne spui povestea ta inainte sa intri in acest domeniu?

A: Da. Doar ca nu e asa impresionant pe cat crezi. Am fost o fata simpla si am crescut la tara, la bunici. Ai mei au fost mai tot timpul plecati in afara. Imi mai trimiteau bani din cand in cand si au reusit bunicii sa-mi traga net si mi-am cumparat si un laptop. Sincer asta a fost unul dintre evenimentele cele mai frumoase ale copilariei mele. Poate pentru altii un laptop nu inseamna mare lucru, dar pentru mine a insemnat foarte mult, mai ales ca m-am conectat si eu la internet.

Terminasem liceul si imi doream foarte mult sa merg la facultate, dar nu am avut banii necesari sa reusesc. Si nici nu am mai mers pana la urma.

Dar eram la curent cu stirile mondene, imi placea foarte mult sa citesc despre moda si invatam cat puteam de mult de pe tutoriale. Stiu, informatiile de pe net nu sunt intotdeauna adevarate, dar decat nimic, mai bine sa stii cate ceva.

Apoi am tot vazut anunturi pe internet cu angajari videochat Iasi. Si m-a interesat indeaproape subiectul pentru ca tot auzeam de venituri mari, normal ca eram curioasa. Culmea, mi-am dat seama ca stiam defapt multe lucruri pe care le citeam despre videochat in legatura cu moda, cu mentinerea in forma, cu moduri de a comunica si a mentine o conversatie placuta. Erau subiecte de care eram si eu interesata.

Si m-am tot fastacit la inceput, dar am zis sa incerc totusi. Si asa am si facut. Dar am programat vreo trei interviuri pana sa ma duc. Am avut noroc ca oamenii din studio videochat Iasi sunt rabdatori si te trateaza chiar daca esti indecisa.

Am inceput sa lucrez de a doua zi si asa am inceput sa fac bani si sa-mi fac un anturaj din oras. Acum am foarte multe prietene si cel mai mult imi place sa ma plimb prin mall la cumparaturi asa ca fetele.

Cam asta ar fi. Ti-am zis si la inceput, nu e ceva iesit din comun. Dar nu a fost greu deloc, tinand cont ca ma documentasem, fireste, atat cat am putut pe internet despre domeniu.

R: Si te dezavantajeaza colegele tale care merg la facultate?

A: De ce sa ma dezavantajeze? Eu sunt si trainer part – time si de multe ori le ofer sfaturi. Ce legatura are facultatea cu personalitatea si creativitatea?

R: Inca mai locuiesti la bunicii tai?

A: Da, dar strang bani de ceva vreme si imi cumpar un apartament in Iasi. Sa stii ca de cand am inceput sa lucrez in videochat Iasi, mi-am realizat foarte multe vise. Dar cel mai important este ca datorita flexibilitatii programului si a venitului pe care il am, imi permit acum sa am vise pe care nu le-as fi crezut realizabile pe cand eram doar o simpla fata de la tara.

R: Multumim foarte mult Andreea pentru ca ne-ai impartasit povestea ta!

A: Multumesc si eu si sper ca cititoarele blogului sa creada ca daca nu au facultate, nu vor reusi in videochat.