Muzica influenteaza totalmente starea de spirit, o poate intensifica sau schimba. Atmosfera creeaza o reprezentare inedita in mintea celui cu care intrai in contact pe chat-ul privat ca si model de videochat.

Trebuie sa facem o deosebire intre atmosfera creata si cea perceputa, prima are legatura cu un set de calitati senzoriale pe care doresti sa le introduci intr-un spatiu, in timp ce a doua este perceptia persoanei cu privire la calitatea spatiului. Perceptia este diferita de la o persoana la alta si are legatura cu atentia acordata acestui aspect.  Prin urmare trebuie sa acordam o importanta mare modului in care pregatim atmosfera si ce dorim sa transmitem in videochat.

In videochatul din Iasi dar si in celalte studio-uri din tara, modelele tin cont de atmosfera creata, fie ca vorbim de muzica aleasa, imbracamintea, subiectul de conversatie, personajul si accesoriile utilizate. Mai mult, mediul creat are impact asupra partii emotionale, dezvolta impresia de relaxare si bucurie.

Este de preferat sa alegi melodii potrivite mediului pe care vrei sa-l creezi, fie ca vrei sa fii mai romantica sau mai agresiva. De asemeni, lumina poate fi un factor care schimba starea indusa persoanei cu care vorbesti. Tine cont si de culorile folosite, pentru ca fiecare culoare in parte poate transmite o anumita stare si iti poate aduce succesul pe care ti-l doresti (vezi articolul despre cum sa arati bine in fata camerei de videochat in functie de culoare).

Muzica provoaca stari emotionale oamenilor care au greutate asupra comportamentului, astfel poti sa te faci mai placuta prin intermediul unui plan bine stabilit. Sunetele pot aprinde entuziasmul, acest lucru permite activarea unei stari de spirit favorabile, toleranta si interes crescut.

Un model de videochat stie sa profite de acest secret al atmosferei si reuseste sa creeze placere, stari pozitive de spirit, iar timpul petrecut alaturi de persoana cu care vorbeste este mult mai ridicat, deoarece muzica si atmosfera se potrivesc cu gusturile ei.

Barbatii vor evalua pozitiv timpul petrecut alaturi de model si vor reveni cu siguranta, fiindca au avut un sentiment de placere intensa, iar muzica li s-a parut familiara.

In pagina de blog poti vedea mai multe articole care te vor ajuta sa devii un model de videochat de success.