Sunt o fata simpla, cu o poveste de viata mai mult sau mai putin fericita. De cand eram mica ma visam mare, ma visam persoana importanta ce nu cunoaste lipsuri si obtine tot ce isi doreste. De multe ori ma urcam pe tocurile mamei, ii luam rujul din geanta si ma faceam printesa in oglinda. Rochiile imi erau bluzele surorii mele mai mari, iar bijuteriile le confectionam din lucrurile vintage ale bunicii. Lucrurile nu au decurs asa cum imi imaginam eu, iar imaginea printesei din oglinda a inceput usor, usor sa se diminueze pana in punctul in care  a fost uitata.

De ceva timp am inceput sa o readuc la viata, sa ii ofer din nou rosu in obraz si zambet pe chip. Totul a inceput sa prinda contur cand m-am angajat la un studio de videochat din Iasi. Acest job mi-a oferit posibilitatea sa descopar multe lucruri noi, sa ma regasesc pe mine insami si sa gasesc puterea sa intampin fiecare zi cu zambetul pe buze.

Am capatat mai multa incredere in mine si m-am folosit de toate abilitatile pentru a avea succes. Succesul in videochat in Iasi inseamna sa ii cuceresti pe cei cu care intri in contact, sa stii cum sa le vorbesti pentru a le arata cat mai putin. Am muncit in fiecare zi sa imi ating obiectivul si sa imi achizitionez in fiecare luna lucrurile la care am visat.

Munca mi-a fost rasplatita si dorintele mi-au fost indeplinite: la inceput mi-am cumparat un apartament in centrul orasului, dupa care am punctat pe harta locurile pe care sa le vizitez. La anul vreau sa imi cumpar o masina si sa imi deschid un magazin de haine. Dintotdeauna m-a fascinat lumea modei si as vrea sa fiu un antreprenor de succes si in acest domeniu. Cu asa un job, nu numai ca nu imi mai fac griji in privinta situatiei financiare, dar obtin si lucruri la care doar puteam sa visez.