Am inceput sa fac videochat de la o varsta frageda. Bineinteles ca nimeni nu m-a crezut cand le-am spus ca primul contact cu acest domeniu l-am avut la varsta de 15 ani. Da, e surprinzator pentru multi, modul in care am inceput poate e socant, iar partenerii mei de discutie de la celalalt capat nu erau decat colegii mei de scoala. La vremea aceea era la moda messenger-ul. Cum veneam de la scoala, intram pe net si vorbeam cu colegii sau chiar cu diversi necunoscuti. Eram indragostita de camera web, petrecem atat de mult timp in fata calculatorului incat si parintii mei se intrebau ce fac. Dar nu aveau timp sa ma verifice, lucrau oricum prea mult.

Mi-a placut sa ma descopar pe mine, sa imi dau seama ce imi face placere si ce ma multumeste. Mi-am dat seama ca am un corp superb si imi placea sa stau in fata oglinzii sa ma analizez si sa vad ce as putea imbunatati. Si prietenii mei si-au dat seama de asta; le simteam privirile insistente de fiecare data cand trecem pe langa ei. Imi placea sa fiu admirata. Discutiile pe chat au avut subiecte din ce in ce mai incitante, pana cand unul din ei mi-a spus sa ii arat partea de sus a corpului. Am continuat asa cu multi dintre prietenii si colegii mei. Dar fericirea nu a durat prea mult. Un coleg le-a spus alor lui sau au descoperit conversatiile noastre. In scurt timp, a aflat toata lumea: prietenele mele, parintii mei, profesorii. Ce a urmat a fost greu de suportat; toata lumea ma condamna, dar nimeni nu imi oferea un sfat sau o indrumare.

Mi-am pierdut increderea in mine, incepeam sa imi urasc corpul. Nu mai stiam cine sunt, ce imi doresc. Stiam doar ca activitatea in fata camerei web ma facea sa ma simt bine. Cand am implinit 18 ani am decis sa recastig increderea de acolo unde am pierdut-o. M-am angajat intr-un studio de videochat din Iasi si am invatat din nou sa imi iubesc din nou corpul. Am descoperit oameni minunati care imi admirau corpul si iubeau conversatiile cu mine. Acest job in videochat Iasi m-a ajutat sa ma inteleg pe mine, sa redescopar dragostea de sine, sa imi inteleg preferintele.