Cum gasesti echilibrul intre viata profesionala si cea personala? Videochatul in Iasi este un subiect tabu pentru multe persoane. Ne-am invatat sa respingem ceea ce ne supara si mai putin sa incercam sa intelegem. Cele mai multe modele de videochat din Iasi au o viata de familie foarte fericita.

Claudia ne spune cum reuseste sa impace viata profesionala cu cea personala

Am inceput sa lucrez ca model de videochat intr-un studio din Iasi inca din timpul facultatii. Aveam greutati, dar am indraznit sa imi fac si visuri marete. Mi-am indeplinit toate dorintele, am calatorit in peste 10 tari, mi-am cumparat tot ce mi-am dorit si am obtinut tot ce am visat. Toate acestea datorita jobului in videochat Iasi. Intr-una din calatorii l-am intalnit pe sotul meu. El este argentinian, iar dupa o perioada in care am vorbit doar la distanta, a acceptat sa se mute in Romania. Stia de la inceput ce faceam; i-am spus din prima zi.  Insa, spre surprinderea multora dintre prietenele mele si chiar si a mea, a inteles ca acesta este jobul meu. Este un loc de munca ca oricare altul. Ma trezesc dimineata, vin la munca si stau 8 ore ca oricare alt angajat.

Prietenele mele se intrebau daca o sa mai continui sa lucrez in studioul de videochat din Iasi odata ce prietenul meu se va muta in Romania. Le-am spus ca da, doar aveam nevoie de bani de nunta (glumesc)! El mi-a inteles decizia si a inteles ca ceea ce faceam era spre binele amandurora. Puteam in continuare sa mergem in vacante oriunde voiam, sa imi cumpar lucrurile pe care mi le doream si sa ii ajut si pe cei dragi. Programul de lucru este flexibil si imi permite sa petrec timp suficient si in sanul familiei, sa fac aceleasi lucruri pe care le-as fi facut si daca aveam alt tip de job.

Jobul in videochat Iasi nu mi-a afectat viata de familie in vreun fel, ba, mai mult, a contribuit la stabilirea unei relatii bazate pe incredere profunda intre mine si sotul meu.