Lili, 24 de ani, este trainer in studio videochat Iasi, stie toate capitalele tarilor

R: Bună Liliana!

L: Poți să-mi spui Lili. Știi, noi ne dăm nickname-uri aici la studio videochat Iasi. E mult mai distractiv așa.

R: Bine Lili. Multe citioare de-ale noastre întreabă dacă toate informațiile pe care le găsim pe internet sunt corecte.

L: Bineînțeles că nu absolut toate sunt corecte. Dar dacă te gândești un pic… ce motiv ar avea cineva să mintă? Pentru că oricum, atunci când se fac angajari videochat Iasi, mergi la un interviu unde ți se va răspunde la toate întrebările.

R: Ce anume ar trebui să întrebi la interviu?

L: Prima dată întreabă de program, apoi de cerințele angajatorilor. Nu în ultimul rând întreabă și de bani și apoi de bonusuri și cum le poți obține. Dar dacă ai și alte întrebări cu privire la vestimentația în videochat Iasi sau cu privire la machiaj, întreabă fără griji! Spre exemplu colegii mei din studio videochat in Iasi sunt foarte atenti la aceste lucruri si te ajută cu cea mai mare plăcere, mai ales că dispunem și de garderobă.

R: Cam cât durează un interviu în domeniul videochat-ului Iasi și cum decurge?

L: Un interviu durează în medie de la 15 minute la o oră. Dar poate varia. Când am fost eu la interviu, mie mi-au spus că, dacă mă simt inconfortabil, pot să plec oricând vreau.  Dar n-aveam nici un motiv. E chiar mai lejer decât la alte joburi.

R: Ai avut emoții?

L: Da. Ca la orice interviu. Dar am trecut repede peste emoții, pentru că oamenii de la studio videochat Iasi au fost foarte calzi și primitori.

R: Îți mulțumim pentru informații!

L: Mulțumesc și eu pentru atenție!