Se vorbeste tot mai mult despre seductia dintre barbati si femei, dar baza acestui fapt are o mare incarcatura si in activitatea de videochat si in viata de zi cu zi. Este natural ca oamenilor sa le placa sa fie sedusi, chiar daca sunt singuri sau intr-o relatie.

Seductia pare a fi o putere pe care o poti avea asupra celuilalt si controlul emotiilor unui moment. Desi produce o stare buna, este bine sa fie stapanita si folosita cu moderatie si bune intentii.

Industria de videochat din Iasi se bazeaza si pe acest aspect, iar modelele dispun de tactici probate de seductie prin care creeaza o conexiune cu celalalt si ii produc o stare de implinire. Sunt cazuri in care seductia nu-si poate atinge scopul tocmai pentru ca modelul nu are destula incredere in propriile forte, iar excesul de seductie se poate transforma rapid in manipulare, fapt ce s-ar putea sa displaca.

Limbajul corpului coordoneaza zambetul adevarat si fericirea afisata pe fata celuilalt.  Organismul exprima atractia fizica resimtita, deoarece ceea ce comunicam prin cuvinte este in proportie de 15% din intreaga comunicare. Mesajul principal pe care dorim sa-l transmitem este transmis de catre corp. Cand suntem sinceri, nu exista niciun efort de a controla ce se intampla, deoarece totul este natural. Inconstient trimitem semnale nonverbale catre celalalt incurajand climatul de incredere care urmeaza sa fie stabilit.

Prin urmare un model de videochat trebuie sa isi foloseasca puterea conferita de limbajul trupului pentru a reusi sa creeze in mintea celuilalt o stare reconfortanta. In primul rand trebuie sa fie constienta ca atat limbajul para-verbal: tonul vocii, intonația, ritmul, cat si cel verbal: replici, metafore, umor isi aduc contributia in cadrul procesului de seductie.

In activitatea de videochat se stie ca umorul poate fi modalitatea de a crea o legatura cu partenerul de conversatie, acesta fiind urmat de schimbul de pareri si interese. Astfel poti incepe prin a afla care sunt preferintele si dupa sa incerci sa amplifici acele subiecte. Trebuie sa fii detasata si sa dai imaginea unui om increzator.

Un truc este antrenamentul asupra gesturilor, astfel incearca sa efectuezi gesturile usor, incet, sa fii relaxata. O alta strategie este cunoscuta sub numele de “push-pull”, care se refera la faptul ca oferi interes pentru celalalt dupa care opresti momentan procesul pentru a-l face sa ceara singur acel lucru. Foloseste puterea dansului erotic, exprima-ti frumusetea corpului prin miscari lascive, ispititoare si cu siguranta vei suprinde in cariera de videochat.

In definitiv nu uita ca el nu trebuie sa se simta sedus, trebuie sa se gandeasca ca el te seduce, nu invers. Da-i victoria lui, sa fie eroul principal si fii misterioasa si jucausa.

Tine minte micile trucuri din videochat Iasi: trezeste spiritul explorator din el, lasa-l sa vorbeasca mai mult si flirtreaza intens prin limbajul corpului și numai 10% prin cuvinte.