Anda A. 24 de ani, model videochat, lucrez de 3 ani în videochat

Bună! Pentru că multe dintre voi m-au întrebat dacă este suficient să fii drăguță, m-am gând să scriu acest articol pentru a vă ajuta cu informații reale și utile.

Dacă te descurci bine cu limba română și cu limba engleză este suficient să fii drăguță. Dar a lucra într-un studio de videochat înseamnă mai mult de atât. Vrei să fii și în formă. Eu am început singură cu video-uri de pe net să fac aerobic, dar în scurt timp mi-am dat seama că nu e atât de ușor cum pare și deseori evitam să fac exercițiile.

După câteva săptămâni de videochat, când mi-am permit, mi-am făcut un abonament la o sală de aerobic și mi-am angajat propriul meu trainer. Vreau să vă zic că mă simt excelent și urmez un regim destul de flexibil, dar care presupune să mănânc alimente variate, adică să evit să mănânc tot timpul aceleași lucruri, ceea ce este bine, dacă stai să te gândești un pic.

Prietenii pe care mi i-am făcut lucrând în studioul de videochat din Iasi sunt foarte atenți cu sănătatea în general și au grijă să-și mențină corpul în formă, atât pentru a arăta bine, cât și pentru a se simți bine. Acesta e un lucru mai rar cunoscut și, sincer, nici eu nu mă gândeam la început că-mi va plăcea sportul pentru că mă face să mă simt bine, ci credeam că-l voi practica doar pentru a arăta bine.

Cât despre regim, este atât de ușor să te ții de el și aș spune că e binevenit pentru că mâncărurile sunt atât de delicioase când sunt variate.

Să faci videochat într-un studio în Iasi presupune să ai grijă de tine și de silueta ta. Trebuie să fii la fel de sănătoasă în interior pe cât arăți la exterior. Ceea ce e bine, pentru că dacă-ți dezvolți un obicei de a face sport și de a te menține în formă, te va ajuta foarte mult nu doar în videochat  Iasi cât și în viață.