Frumusetea unui model de videochat si a femeii in general, este de nenumarate ori gresit inteleasa, iar femeile fac eforturi imense doar pentru a fi niste copii fidele ale unor iluzii. Spunem iluzii deoarece atat in mass-media, reclame, reviste, internet, cinema si alte medii sunt induse stereotipuri cu privire la corpul perfect, cat si aspectul perfect. Desi, omul in esenta este imperfect, cum poate cineva sa spuna ca exista o perfectiune la care ar trebui sa aderam?

Daca vei fi atenta la schitele femeii ideale, vei observa ca se incadreaza undeva la elementele: femeie tanara, tenul alb, par lung, inalta, de obicei blonda, forme generoase, buze pline, picioare lungi. Cu toate acestea, foarte putine femei se potrivesc acestor criterii fizice, iar presiunea de a se conforma la acest ideal al frumusetii, nu este lipsit de consecinte.

Modelele de la videochat se simt pur si simplu perfect in pielea lor, chiar daca au cateva kilograme in plus, cateva alunite, sunt mici de statura, au parul scurt sau alte aspecte perfect normale. In industria de videochat si nu numai ca trebuie sa te faci remarcata prin naturalete, sa te simti bine cu corpul pe care-l detii, ci si sa arati acest lucru prin atitudine, zambet si spiritul pozitiv, astfel vei avea succes in tot ceea ce realizezi.

Bucura-te de formele tale, de imperfectiuni, de toate lucrurile care te fac unica si atractiva, fiindca barbatilor le place diversitatea. Cum poti obtine diversitate daca toate femeilor vor arata la fel?

Unicitate vei obtine prin aspectul creat, prin personalitate, stil vestimentar si statutul social. Fetele sunt intotdeauna inventive cand vine vorba de aspectul fizic, de aceea apeleaza la diverse metode de evidentiere a personalitatii jucause si sensibile. Astfel, iti poti evidentia ochii prin aplicarea unor lentile, care iti pot crea o noua infatisare si vei surprinde fara indoiala. Genele false pot fi un prieten al privirii, daca sunt aplicare ca la carte – vei castiga ochi mai mari, mai luminosi si misteriosi.

Modelul videochat din Iasi nu cunoaste nicio notiune de perfectiune, dar ofera suficienta energie pozitiva pentru a atrage barbatii si sa transmita acel farmec pe tot parcursul vietii. In mod inevitabil, viata este mai usoara atunci cand esti irezistibila.

Urmeaza scopul de a nu mai fi prinsa de reguli ale frumusetii, care nu sunt valabile si astazi te pot impiedica sa progresezi sau te fac sa-ti creezi dorinte nepotrivite si fara rezultat. Pentru a crea o imagine naturala pune regulile in dulap si urmeaza-ti adevaratele dorinte, fara a depinde de ceea ce iti este impus prin reviste, televiziune si publicitate.

Daca te-au ajutat informatiile din acest articol sau vrei sa ne lasi opinia ne poti contacta utilizand informatiile din pagina de contact.