Oamenii pot fi influentati, fie constient, fie fara a sesiza, prin simturi, stimuli si emotii. Culorile pot fi un element strategic care iti pot schimba starea psihica si spirituala. De aceea, atunci cand vrei sa-ti schimbi dispozitia poti imbraca haine sau accesorii de o anumita culoare – te va inveseli si vei arata si bine in fata camerei de videochat. De asemenea, daca vrei sa transmiti un sentiment, sa schimbi reactia unor persoane poti aborda culorile in mod strategic si sa creezi combinatii deosebite.

In videochatul din Iasi, modele sunt constiente de acest aspect si isi aleg hainele in functie de starea pe care vor sa o trasnmita sau sa o creeze.  Afla si tu cum poti castiga mai mult prin intermediul culorilor.

Exista 4 culori primare recunoscute de psihologie: rosu, albastru, galben si verde care pot influenta corpul, emotiile, mintea si balanta dintre aceste trei.  Culoarea rosu este recunoscuta ca avand influenta asupra fizicului si exprima curaj, putere, energie, stimulare. Are proprietatea de a face lucrurile sa para a fi mai aproape, de aceea atrage atentia negresit. Stimuleaza oamenii si poate conduce catre cresterea pulsului, fapt ce induce impresia ca timpul trece mai repede.  De asemeni, rosu se refera  la pasiune, iubire, astfel poate actiona pozitiv in conversatia cu clientul de la videochat. Este culoarea care are cel mai mare impact asupra functiilor fiziologice. Prin influentarea emotiilor si starea psihologica, rosu combate depresia, este ideala pentru lupta impotriva gandurilor anxioase si este potrivita pentru lenjeria sexy purtata de un model de videochat.

Nuantele de albastru sugereaza inteligenta, comunicare, incredere, datorie, calm sau pot fi percepute negativ ca si detasare, lipsa de emotie, raceala. Albastru este culoarea mintii si este linistitoare din esenta, stimuleaza comunicarea si creativitatea de care ai nevoie in activitatea de videochat. Nuantele puternice vor stimula gandirea logica, iar cele mai deschise vor calma mintea si vor declansa concentrarea. De altfel, actioneaza pentru reconectarea placerilor naturale ale vietii.

Galbenul este asociat cu soarele, indica spontaneitate. Atrage atentia, stimuland bucuria de a trai si actiunile sportive. Stimulează persoanele in activitatile desfasurate, creste concentrarea si memoria in mod semnificativ, ajutand in luarea deciziilor spontane si eficiente. Aceasta culoare stimulează limfa si este utilizat pentru a trata inima, ficatul, splina, stomacul. De asemenea, este perfect pentru digestie.

Verdele indica echilibru, armonie, pace, reconfortare si in mod negativ: plictiseala, stagnare, enervare. Este o culoare care calmeaza. Sustine starea de vindecare si ofera o stare relaxanta de reechilibrare a functiilor fiziologice. Efectul calmant simbolizeaza nevoie de libertate si autonomie, aceasta culoare invitand oamenii sa comunice. Aceasta culoare promoveaza eliminarea stresului si oboselii. Verdele este indicat pentru crearea conexiunilor emotionale puternice.

Fetele de la videochat isi procura atat lenjeria intima, cat si vestimentatia tinand cont de culorile alese si de starea pe care o au in acea zi sau de mesajul pe care vor sa-l transmita. De pilda, alege haine de culoarea rosu daca vrei sa fii senzuala si sa intensifici momentul pe care-l vei sustine in fata camerei. Nu uita ca unele culori iti pot influenta succesul in mod semnificativ, deci tine cont de puterea ascunsa a nuantelor folosita in fata camerei de videochat.

Te asteptam si pe tine sa ne comunici ce culoare ti se potriveste sau ce culoare ai alege din cele 4 prezentate mai sus. Ne poti lasa si un mesaj utilizand datele din pagina de contact.