Jobul in videochat in Iasi, un job pe placul fetelor

R: Buna, Andreea!

Buna!

R: Pentru inceput, ne poti spune ce te-a determinat sa alegi un job in videochat?

Sigur! Pai, am optat pentru acest job la finalul facultatii. Pot sa spun ca am avut dintotdeauna idei marete si mi-am propus sa obtin toate lucrurile pe care mi le doresc. Imi doream sa studiez ceea ce imi place, sa calatoresc, sa fiu in pas cu trendurile si noutatile din orice domeniu, de la moda la IT. Si sa mi le si permit! Dupa cum am spus la finalul facultatii eram in cautarea unui loc de munca. Am dat din intamplare peste un anunt al unui studio de videochat Iasi si mi-a atras atentia oferta referitoare la salariu. Era mult mai mare decat mi-as fi inchipuit; in mai putin de un an puteam sa fac multe dintre lucrurile la care visam.

R: Ce facultate ai terminat?

Am urmat cursurile facultatii de psihologie. Este un domeniu care m-a atras inca din adolescenta. Si ce imi place cel mai mult este ca tot ce am invatat in facultate imi este de ajutor  si la locul de munca.

R: In ce sens?

Imi este usor sa discut cu oamenii si mai ales sa imi dau seama de personalitatea fiecaruia. Am studiat mult si limba engleza si astfel pot sa imi exprim ideile si mai bine. Este important sa nu existe momente moarte in discutiile cu membri. Acestia trebuie sa fie atrasi si sa simta ca le se acorda importanta. Sunt multi care intra si vor sa discute despre problemele lor personale sau pe diverse teme.

R: Ma bucur sa aud asta! Da, intr-adevar, este important sa iti folosesti abilitaile de comunicare.

Un job in videochat Iasi este placut si iti poate aduce multe beneficii. Eu ma bucur ca am luat aceasta decizie. Acum chiar pot avea toate lucrurile pe care mi le doresc si pot sa ii ajut si pe cei dragi.